'Vlap zou een goede zijn voor Feyenoord, stap naar Ajax of PSV is te groot'

'Vlap zou een goede zijn voor Feyenoord, stap naar Ajax of PSV is te groot'

Gepubliceerd: dinsdag 16 april 2019 om 10:10di 16-04-2019 om 10:10

Michel Vlap staat in de belangstelling van diverse buitenlandse clubs. Onder meer Bundesliga-subtopper TSG Hoffenheim volgt de 21-jarige speler van sc Heerenveen. Dat weet Roelof de Vries, reporter van Omrop Fryslan. 

Vlap (21) beleeft een topseizoen in Friesland. Hij scoorde al veertien keer in de Eredivisie. Niet zo gek dus, dat er veel interesse is voor hem. "Ik denk dat hij wel gaat. Hoffenheim heeft ook al eens voor hem op de tribune gezeten", aldus De Vries, in podcast Radio Camataru van FeanOnline.

"Je kunt zeggen dat het beter voor zijn ontwikkeling is om nog een jaartje te blijven. Maar als je nu een twee ton pakt en je kunt daar een miljoen pakken - ik noem maar wat, hoor, - dan ga je ook weg, toch."

Naast Hoffenheim heeft ook Anderlecht Vlap op de korrel. De Vries denkt dat een stap hogerop binnen Nederland waarschijnlijk verstandiger is voor de jeugdinternational. "Ik zou zeggen: Feyenoord. Die missen een nummer tien. Tonny Vilhena is niet echt een tien en speelt meer op acht. Als hij op tien speelt, scoort hij als middenvelder eigenlijk te weinig. Jens Toornstra speelt op allerlei posities."

"Ik denk dat hij een goede zou zijn voor Feyenoord, dat is net even een ander niveau. Ik denk dat de stap naar PSV of Ajax te groot is."

Poll

Zou Feyenoord een goede club zijn voor Vlap?

(2217 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws