Trots FC Twente verlengt tot en met 2030: Van beide kanten veel vertrouwen

Trots FC Twente verlengt tot en met 2030: "Van beide kanten veel vertrouwen"

Gepubliceerd: dinsdag 16 april 2019 om 11:14di 16-04-2019 om 11:14

FC Twente en Grolsch hebben hun samenwerking met tien jaar verlengd. De lijstaanvoerder van de Keuken Kampioen Divisie meldt dat dinsdag via de officiële kanalen. Tot en met 2030 blijft Grolsch de naamgever van het stadion van Twente, De Grolsch Veste. 

"We zijn trots dat Grolsch en FC Twente de samenwerking verder voortzetten. Dat Grolsch ook voor de komende 10 jaar naamgever van het stadion blijft, geeft aan dat er van beide kanten veel vertrouwen is", laat Twente-directeur Paul van der Kraan weten op de website van de club.

"Grolsch is vanaf de oprichting van de club in 1965 nauw verbonden aan FC Twente, Grolsch is diepgeworteld in de regio. Ook in de afgelopen moeilijke periode, die hopelijk achter ons ligt, kon de club altijd op de steun van Grolsch rekenen. FC Twente en de supporters zien uit naar de komende 10 jaar."

Gezamenlijke toekomst
Grolsch is blij met de deal. "We geloven in het partnerschap met FC Twente en datgene wat we in al die jaren samen hebben opgebouwd. Met het verlengen van de samenwerking voor maar liefst 10 jaar geven we aan dat we vertrouwen hebben in elkaar en in een gezamenlijke toekomst", stelt Jacco Potkamp, directeur verkoop van het bedrijf.

"We hebben, als goede noabers van elkaar, de intentie om de club - samen met de fans - te blijven steunen, in goede en minder goede tijden. Als iconen van deze prachtige regio zien we veel mogelijkheden om samen op te trekken en elkaar te versterken. Daarbij hebben we niet alleen aandacht voor het voetbal, maar zeker ook voor de mensen en de regio."

Twente kan aanstaande vrijdag het kampioenschap veiligstellen. Een zege op Jong Ajax volstaat. Een jaar geleden degradeerde de club uit de Eredivisie. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws