Naam van Ramselaar valt bij FC Twente: 'Staat lang stil in zijn ontwikkeling'

Naam van Ramselaar valt bij FC Twente: 'Staat lang stil in zijn ontwikkeling'

Gepubliceerd: dinsdag 16 april 2019 om 12:04di 16-04-2019 om 12:04

In de wandelgangen van FC Twente wordt Bart Ramselaar zo nu en dan genoemd als mogelijke versterking voor komend seizoen. Clubwatcher Jan van Staa denkt dat de middenvelder van PSV een prima optie zou zijn voor de huidig koploper van de Keuken Kampioen Divisie. 

"Financieel is hij wellicht niet haalbaar, maar qua voetballend vermogen is hij wel heel goed. Ik ken hem natuurlijk van mijn tijd bij FC Utrecht, hij staat alleen al te lang stil in zijn ontwikkeling", aldus Van Staa bij De Staantribune op RTV Oost. 

Tubantia-reporter Leon ten Voorde verwacht hoe dan ook veel transfers in Enschede. "FC Twente heeft denk ik nog wel tien spelers nodig voor in de Eredivisie. Dan zullen er wel veel spelers gehuurd worden, dus als ze Ramselaar kunnen huren, zou dat een optie zijn. Maar dat is veel te vroeg voor om te speculeren."

Twente kan aanstaande vrijdag promotie naar de Eredivisie veilig stellen. Een zege op Jong Ajax volstaat. Ramselaar (22) kwam in november voor de laatste keer in actie namens PSV 1. Afgelopen zaterdag gaf de middenvelder zelf aan dat hij en PSV 'niet uit zijn op een verhuur'. Zijn contract loopt nog door tot en met 2021. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws