Van de Beek na 'fucking bijzondere' avond: 'Tottenham zou leuk zijn'

Van de Beek na 'fucking bijzondere' avond: 'Tottenham zou leuk zijn'

Gepubliceerd: woensdag 17 april 2019 om 10:34wo 17-04-2019 om 10:34

Laatste update: woensdag 17 april 2019 om 10:55wo 17-04-2019 om 10:55

Na afloop van Juventus-Ajax (1-2) kon Donny van de Beek zijn emoties amper onder woorden brengen. De doelpuntenmaker besefte amper wat hij en zijn teamgenoten zojuist hadden gepresteerd in het Allianz Stadium. 

"Iedereen is door het dolle heen. Als je met Ajax de halve finale van de Champions League haalt, dat is zo fucking bijzonder", aldus de middenvelder, in gesprek met AT5. 

"Als je reëel kijkt, in de eerste helft was Juventus aan het begin echt beter. We speelden gewoon niet goed. Toen kwam de 1-1, daar was ik blij mee, dat ik die kon maken. Daarna gingen we iets beter spelen. De tweede helft waren wij veruit de betere partij en moet je eigenlijk misschien wel met 4 - 1 winnen."

Lees ook: Buitenlandse pers extatisch: 'David won één keer van Goliath, Ajax flikt het wéér'

"Als je dit kan doen tegen een van de beste teams van Europa. Dan doe je het gewoon heel goed. Ik besef het nog niet helemaal goed. We staan met Ajax gewoon in de halve finale!"

Tegen De Telegraaf zei Van de Beek nog dat hij een confrontatie met Tottenham Hotspur in de halve finale best aardig zou vinden. "Het maakt me niet zo veel uit, maar bij Spurs spelen veel Ajacieden. Dat is wel leuk."

Spurs en Manchester City maken woensdagavond uit wie de tegenstander van Ajax wordt in de halve finale. Het heenduel in Londen werd met 1-0 gewonnen door Tottenham.

Lees ook: Van de Beek scoort in 'Nouri-minuut' 34: 'Heel bijzonder, vergeet ik nooit meer'

Poll

Wie zie jij graag als tegenstander van Ajax?

(3574 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws