Derksen gaat weer los op Davids: 'Onbetrouwbaar, onbeschoft gedrag'

Derksen gaat weer los op Davids: 'Onbetrouwbaar, onbeschoft gedrag'

Gepubliceerd: zaterdag 20 april 2019 om 11:27za 20-04-2019 om 11:27

Johan Derksen heeft zich vrijdagavond bij Veronica Inside opnieuw negatief uitgelaten over Edgar Davids. Eerder deze week, rondom de Champions League-wedstrijd tussen Juventus en Ajax in Turijn, ontstond er tijdens de uitzending al een discussie tussen de twee. 

Derksen vond het namelijk opvallend dat Davids ineens voor de camera verscheen - terwijl hij vroeger lak had aan de pers. "Hij heeft zich tijdens zijn carrière nooit wat aangetrokken van de media", zei Derksen vrijdag, gevraagd naar Davids. "Bij het Nederlands elftal had-ie er ook schijt aan."

"Nu wil hij trainer worden en zie ik hem plotseling popie jopie bij de NOS zitten en even later bij ons staan, open deuren intrappen. (...) Hij was uitgenodigd, prima, maar hij had helemaal niks te melden."

"Mijn dochter heeft ooit een boek met Davids gemaakt over straatvoetbal. Toen zou-ie hierheen komen om erover te vertellen. Kwam hij niet opdagen. Vond ik onbetrouwbaar."

"Later, toen we nog bij RTL werkten, hadden wij bij Barnet een afspraak met hem gemaakt. Een cameraman, een verslaggever en een geluidsman gingen erheen en toen is-ie gewoon niet op komen dagen. Onbeschoft gedrag!"

"Nu wil hij een clubje hebben en is hij met een charme-offensief bezig!", stelt Derksen. "Vind ik opvallend, dat mag ik toch signaleren?"

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Schuilt er een goede trainer in Davids, denk jij?

(3674 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws