Van Bommel: 'Dat heeft niets te maken met de liedjes van het publiek'

Van Bommel: 'Dat heeft niets te maken met de liedjes van het publiek'

Gepubliceerd: zondag 21 april 2019 om 21:21zo 21-04-2019 om 21:21

Laatste update: zondag 21 april 2019 om 21:36zo 21-04-2019 om 21:36

Tijdens de wedstrijd tussen PSV en ADO Den Haag (3-1) schreeuwde het thuispubliek letterlijk om bankzitter Erick Gutiérrez. Dat trainer Mark van Bommel de Mexicaan na de pauze in liet vallen, had volgens hem niets te maken met de smeekbede van de fans in Eindhoven. 

In het Philips Stadion rolde Guti, Guti volop van de tribunes. "Het is niet zo dat dat te maken heeft met de liedjes van het publiek, anders zou ik elke speler moeten inbrengen wiens naam wordt gescandeerd. Ik probeer het elftal beter te maken met de wissels", zei Van Bommel na de zege, tegen onder meer het Eindhovens Dagblad

"Wij hebben gewoon veel spelers, waarvan het niveau op trainingen heel dicht bij elkaar ligt. Bij een wissel kijk je goed wat bij elkaar past of bij de wedstrijd past. Soms valt er in een wedstrijd op een andere plek ruimte, waardoor je je strijdplan een beetje aan moet passen."

"Als je bijvoorbeeld ziet dat je over de linkerkant niet doorkomt, moet je het constateren, erover gaan nadenken en het dan gewoon doen. Het publiek mag daarbij zingen wat ze willen. Als ze maar over onze spelers zingen en niet tegen ons."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Hoort Gutiérrez in de basis bij PSV?

(3680 stemmen)

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws