Wijnaldum baalt: 'Vooral de mensen in Nederland maken daar weer iets van'

Wijnaldum baalt: 'Vooral de mensen in Nederland maken daar weer iets van'

Gepubliceerd: maandag 22 april 2019 om 08:56ma 22-04-2019 om 08:56

Georginio Wijnaldum was zondag met een keihard schot tegen de touwen belangrijk voor Liverpool. De Nederlandse middenvelder opende daarmee na 57 minuten de score voor The Reds.

"Lekker ja, hij zat er goed in", blikt Wijnaldum in gesprek met Ziggo Sport terug op zijn treffer. De Oranje-international ging volledig uit zijn dak, maar hij ontkent dat het te maken heeft met het feit dat hij tegen FC Porto (Champions League) en Chelsea (Premier League) op de bank begon. "Ik ben niet bang voor mijn plekje. Ik heb vrijwel heel het seizoen gespeeld en had gewoon wat last van mijn rug en knie. Dat is nu weer goed. Vooral de mensen in Nederland maken daar weer iets van."

Wijnaldum noemt de goal van Liverpool een beloning voor de rust die de ploeg bewaarde. "Het is heel moeilijk om geduld op te brengen. Vooral als je de kansen niet scoort in de eerste helft. Ik vond dat we redelijk rustig bleven, maar het was wel een opluchting." Door de 2-0 zege gaat Liverpool weer aan kop in de Premier League. The Reds hebben twee punten voorsprong op Manchester City, maar speelden wel een duel meer.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws