Willem II wil PSV genadeklap uitdelen: 'Ajax is beter, dat is Europese top'

Willem II wil PSV genadeklap uitdelen: 'Ajax is beter, dat is Europese top'

Gepubliceerd: dinsdag 23 april 2019 om 08:56di 23-04-2019 om 08:56

Renato Tapia en Jordens Peters denken donderdag met Willem II voor de beslissing te kunnen zorgen in de titelstrijd in de Eredivisie. De Tilburgers nemen het in eigen huis op tegen PSV.

De van Feyenoord gehuurde Tapia werd met de Rotterdammers landskampioen in 2017 en weet wat een titelrace doet met een ploeg. "Ze hebben een goed team, maar hebben het mentaal zwaar, denk ik", zegt de middenvelder in De Telegraaf. "Of dat titelstress is? Dat en alles wat erbij komt kijken. Ook de druk van de fans. Als je zoveel titels wint, verwachten ze er meer."

"We hebben een goed team om ze te kunnen verslaan, maar het zal zwaar worden tegen een ploeg uit de top van de ranglijst. Of dit duel beslissend gaat zijn? Ja, dat gaat het zijn", stelt Tapia vol bravoure.

Ook Peters vreest voor de kansen van PSV in de titelstrijd met Ajax, al heeft de aanvoerder van Willem II veel respect voor de Eindhovenaren die lang gelijke tred houden met de Amsterdammers. "PSV krijgt heel veel onterecht commentaar. Ik vind Ajax voetballend gezien ook beter, zo eerlijk moet je zijn en dat bewijst die ploeg in de Champions League. Het is dit jaar Europese top."

Poll

Wat wordt Willem II - PSV?

(11009 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws