Twente-legende hoopt op terugkeer: 'Zou ik graag doen, maar ligt niet aan mij'

Twente-legende hoopt op terugkeer: 'Zou ik graag doen, maar ligt niet aan mij'

Gepubliceerd: dinsdag 23 april 2019 om 14:26di 23-04-2019 om 14:26

Laatste update: dinsdag 23 april 2019 om 15:23di 23-04-2019 om 15:23

Bryan Ruiz hoopt ooit terug te keren bij FC Twente. De Costa Ricaan werd in 2010 kampioen met de Tukkers en maakte in dat seizoen liefst 24 doelpunten voor de ploeg uit Enschede. Ruiz is blij dat FC Twente volgend seizoen weer in de Eredivisie te bewonderen is.

Naar aanleiding van de titel van FC Twente liet Tubantia enkele prominenten hun mening geven over de terugkeer van de Tukkers. Ook Ruiz kwam daarbij aan het woord. "Ik heb nog steeds contact bij FC Twente, de club zit diep in mijn hart. Ik app ook met Wout Brama. Het is heel goed dat hij is teruggekeerd en de ploeg geholpen heeft."

"Ik volg Twente op de voet en ben heel blij dat ze kampioen zijn en terugkeren in de eredivisie. Daar horen ze ook", gaat de Costa Ricaan verder. Hij solliciteert opzichtig naar een terugkeer in de Grolsch Veste. "Ik zou zelf nog altijd graag een keer terugkomen, maar dat ligt niet alleen aan mij."

Ruiz staat momenteel onder contract bij het Braziliaanse Santos, waar hij in de zomer van 2018 een verbintenis tekende tot en met 31 december 2020. De 33-jarige Costa Ricaan vroeg in januari echter al om ontbinding van zijn contract en dat behoort nu nog steeds tot de mogelijkheden.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws