We moeten er als team voor zorgen dat we rechtstreekse degradatie gaan voorkomen

"We moeten er als team voor zorgen dat we rechtstreekse degradatie gaan voorkomen"

Gepubliceerd: woensdag 24 april 2019 om 08:11wo 24-04-2019 om 08:11

NAC Breda staat er met nog drie wedstrijden te spelen belabberd voor, maar Mikhail Rosheuvel gelooft nog altijd in het ontlopen van rechtstreekse degradatie. Dat zou voor hem de derde keer in zijn loopbaan zijn.

Rosheuvel mag zich degradatiespecialist noemen, want met SC Cambuur en Roda JC degradeerde hij al uit de Eredivisie. "Je hebt het er soms met spelers over. Het is zeker niet leuk, maar wij willen daar op dit moment nog niet aan denken. We kunnen het zeker nog omdraaien", vertelt Rosheuvel aan de NOS.

"Wat ik tegen de spelers zeg? Dat hoe moeilijk het ook is, we toch de lichtpuntjes moeten zien. Tegen FC Emmen creëerden we 100% kansen. Als je die erin schiet, ziet het er heel anders uit." De opdracht voor NAC is de komende wedstrijden duidelijk. "We moeten er als team voor zorgen dat we rechtstreekse degradatie gaan voorkomen", vertelt Rosheuvel.

De kans is aanwezig dat NAC deze speelronde al degradeert. Als de club verliest van Feyenoord en Excelsior bij ADO Den Haag wint, is dat een feit. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws