Willem II 'met gedachten bij bekerfinale': 'Neem het ons 'ns kwalijk, kom op man!'

Willem II 'met gedachten bij bekerfinale': 'Neem het ons 'ns kwalijk, kom op man!'

Gepubliceerd: donderdag 25 april 2019 om 22:52do 25-04-2019 om 22:52

Willem II-aanvoerder Jordens Peters beaamde het na afloop van de thuiswedstrijd tegen PSV volmondig: de bekerfinale tegen Ajax speelde mee in het achterhoofd van de Tricolores. De Tilburgers slaagden er geen moment in om het PSV moeilijk te maken en verloren met 0-3.

Peters merkte dat de Willem II'ers op twee gedachten hinkten, liet hij direct na de wedstrijd weten aan FOX Sports. "Met verdedigen, met druk zetten, met deze wedstrijd bezig zijn... Maar ik weet niet eens of ik het de jongens en mezelf kwalijk kan nemen", aldus de centrale verdediger. Willem II plaatste zich eind februari al voor de bekerfinale, die op 5 mei afgewerkt zal worden. "Dat leeft al zo lang. We proberen wel van wedstrijd tot wedstrijd te kijken, maar het speelt misschien toch in je hoofd mee. Maar neem het ons eens kwalijk, kom op man!"

De linkspoot had ook complimenten voor PSV, dat de laatste tijd kritiek krijgt vanwege het niet altijd even sprankelende veldspel. "Maar ze hebben 80 punten en worden op bepaalde vlakken onderschat. Die aanval is levensgevaarlijk: ze maken hun goals bijna uit het niets en maken vrijwel al hun kansen af."

Poll

Wie wint op 5 mei de bekerfinale?

(15162 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws