'Jetro Willemsje' van Dumfries: Ik denk dat we kampioen worden

'Jetro Willemsje' van Dumfries: "Ik denk dat we kampioen worden"

Gepubliceerd: donderdag 25 april 2019 om 23:49do 25-04-2019 om 23:49

Laatste update: donderdag 25 april 2019 om 23:58do 25-04-2019 om 23:58

Denzel Dumfries is ervan overtuigd: PSV gaat Ajax in de laatste twee wedstrijden van het seizoen alsnog voorbij en verzekert zich van de landstitel. De rechtsback heeft een goed gevoel over het verdere verloop van de titelrace, liet hij na de 0-3 zege op Willem II weten aan VoetbalPrimeur.

Emile van de Sande
TILBURG

PSV heeft na speelronde 32 evenveel punten als Ajax, maar een veel minder doelsaldo: Dumfries is echter vol vertrouwen. "Ik denk dat we kampioen worden en daar gaan we voor. Nog twee finales", laat hij weten voor de VP-camera. "Wij moeten zorgen dat we nog twee keer winnen en vertrouwen houden. Dat is het belangrijkste."

De uitlatingen van Dumfries doen denken aan die van Jetro Willems: die liet voor de laatste speelronde van het seizoen 2015/2016, toen PSV ook op doelsaldo achterstond en Ajax naar De Graafschap moest, weten dat de Eindhovenaren 99 procent kans op de titel hadden. "Nou ja, dat had hij goed. En ze hebben nu weer de laatste wedstrijd tegen De Graafschap. Maar eerst spelen ze tegen FC Utrecht, ook een hele lastige tegenstander. Iedereen doet alsof ze alleen maar tegen De Graafschap moeten, maar volgens mij heeft FC Utrecht ook een heel goed team."

Bekijk hieronder het volledige interview met Dumfries:

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wie wordt kampioen van Nederland?

(7545 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws