'Ajax concurreert met 'kapitaalkrachtige clubs' om handtekening van Odegaard'

'Ajax concurreert met 'kapitaalkrachtige clubs' om handtekening van Odegaard'

Gepubliceerd: vrijdag 26 april 2019 om 09:17vr 26-04-2019 om 09:17

Ajax is zeker niet de enige club die belangstelling heeft voor Martin Odegaard. De Gelderlander schrijft dat er ook 'kapitaalkrachtige' clubs uit Duitsland, Frankrijk en Spanje voor de twintigjarige Noor op de tribune zitten.

Ajax ziet in Odegaard een mogelijke opvolger van Hakim Ziyech, meldde Voetbal International. De club heeft dus echter wel forse concurrentie uit het buitenland, schrijft de Gelderlander. Om welke clubs het gaat is niet duidelijk. 'De Noor prijkt prominent op tal van lijstjes in het internationale topvoetbal', aldus de krant.

Vitesse hoopt Odegaard nog een jaar te huren van Real Madrid, maar de kans dat dat gaat gebeuren lijkt heel klein. De linkspoot keert na dit seizoen terug naar Madrid, waar hij in de voorbereiding op volgend seizoen oefenwedstrijden speelt tegen Bayern München, Atlético Madrid en Arsenal. Daarna wordt besloten of Odegaard aan mag sluiten bij Real of opnieuw wordt verhuurd.

Odegaard heeft in Madrid nog een contract tot de zomer van 2021. Real contracteerde hem al in 2015, toen Odegaard pas vijftien jaar was.

Poll

Moet Ajax vol voor Odegaard gaan?

(13870 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws