Update: 'FC Den Bosch 'zeer serieus': gesprek met Van Hanegem na het weekend'

Update: 'FC Den Bosch 'zeer serieus': gesprek met Van Hanegem na het weekend'

27-04-2019 19:44 Laatste update: 19:43
124

Willem van Hanegem is in beeld om de nieuwe trainer van FC Den Bosch te worden. Dat meldt FOX Sports. De Kromme zit vrijdagavond op de tribune in het Parkstad Limburg Stadion, waar de Bosschenaren het opnemen tegen Roda JC. 

De 75-jarige Van Hanegem is daar om kennis te maken met Den Bosch, zo weet de betaalzender. Volgens FOX Sports-verslaggeefster Helene Hendriks is er nog geen witte rook, maar zijn beide partijen de mogelijkheden aan het aftasten. Of hij alleen wordt gehaald voor de play-offs of ook daarna een rol moet spelen in De Vliert, is niet duidelijk.

Wedden

Meer odds

Den Bosch besloot deze week afscheid te nemen van Wil Boessen vanwege de teleurstellende resultaten. De Brabanders deden halverwege het seizoen nog volop mee om het kampioenschap, maar zijn inmiddels afgegleden naar de zesde plek. Momenteel nemen Paul Beekmans en Erik van der Ven de honneurs waar.

De laatste functie van Van Hanegem was het trainerschap bij FC Utrecht. Hij vertrok in december 2008 uit de Domstad. In het verleden was het icoon van het Nederlandse voetbal onder meer trainer van Feyenoord en assistent van Dick Advocaat bij Oranje.

Update 27/4 19.44: De interesse van FC Den Bosch in Willem van Hanegem is 'zeer serieus', meldt Omroep Brabant. Beide partijen zullen na het weekend met elkaar gaan praten over een mogelijke samenwerking. De Kromme reisde vrijdagavond af naar Kerkrade, waar hij de Bosschenaren met 0-2 zag winnen bij Roda JC.