Opvallend nieuws van Derksen: 'Ten Hag hoog op de lijst bij Chelsea en Tottenham'

Opvallend nieuws van Derksen: 'Ten Hag hoog op de lijst bij Chelsea en Tottenham'

26-04-2019 22:13
116

Erik Ten Hag is in beeld bij Chelsea en Tottenham Hotspur. Althans, dat meldde Johan Derksen vrijdagavond bij Veronica Inside. Ten Hag heeft bij Ajax veel indruk gemaakt en staat er bij de internationale topclubs goed op, weet Derksen.

"Ik kreeg vanmiddag een telefoontje uit de makelaarswereld. Ten Hag staat heel hoog op de lijst bij Chelsea en ook Tottenham Hotspur is geïnteresseerd", zegt Derksen over Ten Hag. "Ik wist niet dat die man (Mauricio Pochettino, red.) ter discussie stond, maar ik kan het me wel voorstellen bij Chelsea. Hij heeft nu internationaal naam gemaakt."

Ten Hag staat met Ajax in de halve finales van de Champions League. Ook Bayern München wordt genoemd. Derksen: "Zijn naam duikt nu overal op. Bij Bayern München wordt het een strijd tussen Mark van Bommel en Ten Hag."

René van der Gijp vindt dat Ten Hag moet vertrekken bij Ajax. "Hij moet dat doen. Het is sensationeel wat Ajax heeft gepresteerd in de Champions League. Dit gaat toch niet meer gebeuren? Ajax speelt volgend jaar toch niet in de halve finale van de Champions League?"