Babel neemt afscheid: Ik zie veel potentie, het is een mooie club

Babel neemt afscheid: "Ik zie veel potentie, het is een mooie club"

28-04-2019 14:37
13

De goal die Ryan Babel maakte tegen Cardiff City is een van de mooiste uit zijn carrière, zegt hij zelf. Babel bezorgde Fulham in de slotfase de overwinning met een hard afstandsschot.

"Het is er een die ik zeker in mijn top-vijf zet", vertelt Babel via de officiële kanalen van Fulham. "Om eerlijk te zijn raakte ik de bal iets te hard. Ik wilde hem met de binnenkant van mijn voet raken, maar omdat de bal hard aankwam nam ik het risico. Uiteindelijk was de knal perfect."

Babel lijkt na dit seizoen afscheid te nemen van Fulham. Het huurcontract van de Oranje-international loopt af. Fulham degradeert naar het Championship, zo was eerder al bekend. "Helaas heeft mijn bijdrage niet kunnen helpen om het team in de Premier League te houden. Maar ik ben blij voor de kans die ik heb gekregen. Ik heb mijn best gedaan", zegt Babel, die terugkeert naar Besiktas.

Babel denkt dat Fulham ook na dit seizoen in goede handen is. "Ik zie veel potentie, het is een mooie club. Met Scott Parker als manager hebben ze iemand die van aanpakken weet. Ik ken de plannen van de club met de nieuwe manager niet, maar er is zeker een vooruitgang." Fulham nam onlangs afscheid van Claudio Ranieri.