Eriksen hekelt slecht Spurs: 'Nu maakten wij Ajax beter'

Eriksen hekelt slecht Spurs: 'Nu maakten wij Ajax beter'

01-05-2019 09:56 Laatste update: 09:56
53

Christian Eriksen is teleurgesteld in het optreden van Tottenham Hotspur tegen Ajax. De Deense spelmaker vindt dat de Amsterdammers 'beter werden gemaakt' door het zwakke spel van Spurs. 

In Noord-Londen won Ajax dinsdagavond met 1-0 in de eerste ontmoeting in de halve finale van de Champions League. Met name in de eerste helft speelde Tottenham zeer zwak, vond Eriksen. "Ik denk dat wij vandaag, zeker de eerste twintig minuten, slecht hebben gespeeld", zei de voormalig Ajacied, voor de camera van Veronica Inside. 

Wedden

Meer odds

"Daarna ging het iets beter, maar nog steeds waren we niet scherp genoeg en hebben we niet genoeg kansen gecreëerd om terug te komen. Wij kunnen nog veel beter, nu maakten we Ajax beter."

"We kwamen in die openingsfase telkens te laat. We wisten dat ze in balbezit sterker zouden zijn, maar ook de intensiteit zonder bal was niet goed. De tweede helft ging het beter, omdat we wat directer gingen spelen."

"Dit is een heel slecht resultaat voor ons, maar het was wel leuk om tegen Ajax te spelen. Het is natuurlijk een geliefde club voor mij, dat maakt veel gevoelens los. Het wordt nog leuk in Amsterdam."