'PSV pakt door en hoopt talentvolle middenvelder langer vast te leggen'

'PSV pakt door en hoopt talentvolle middenvelder langer vast te leggen'

02-05-2019 00:09 Laatste update: 00:11
23

PSV is druk bezig om talent Andrew Mendonca langer aan de club te binden. De Eindhovenaren hopen op korte termijn het aflopende contract van de talentvolle middenvelder met twee of drie jaar te verlengen.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Volgens het medium zijn de partijen hard op weg om het eens te worden over een contractverlenging voor twee of drie jaar. De huidige verbintenis van Mendonca loopt aan het eind van het seizoen af.

De achttienjarige Mendonca speelt sinds 2016 in de jeugdopleiding van PSV, daarvoor kwam hij uit voor FC Twente. Mocht de contractverlenging erdoor komen, sluit Mendonca volgend seizoen aan bij Jong PSV, weet ED. De Eindhovenaren zijn hard op weg om de selectie van Jong PSV voor volgend seizoen op peil te krijgen. Deze week versterkte de ploeg zich al met Justin de Haas (AZ) en Robin Lauwers (transfervrij). 

Dit seizoen speelt hij zijn wedstrijden vooral in het PSV onder 19 van Ruud van Nistelrooij. Mendonca maakte dit seizoen al zijn debuut in de Keuken Kampioen Divisie voor Jong PSV. In de uitwedstrijd tegen Jong Ajax (2-2) speelde hij een halfuur mee.