Feyenoord-talent verlengt en sluit volgend seizoen aan bij eerste elftal

Feyenoord-talent verlengt en sluit volgend seizoen aan bij eerste elftal

Gepubliceerd: donderdag 2 mei 2019 om 12:02do 02-05-2019 om 12:02

Laatste update: donderdag 2 mei 2019 om 12:59do 02-05-2019 om 12:59

Feyenoord heeft overeenstemming bereikt met Achraf El Bouchataoui over een nieuw contract. De negentienjarige middenvelder ligt nu tot medio 2022 vast in Rotterdam-Zuid.

Dat melden de Rotterdammers via de officiële kanalen. El Bouchataoui was maandag nog belangrijk voor Feyenoord Onder 19 door twee keer te scoren in de mini-Klasssieker tegen Ajax. Hij zette donderdag zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis.

Het vorige contract van de jongeling liep volgend jaar zomer af. "Dit is een belangrijke volgende stap voor mij", reageert hij op de website van Feyenoord. "Achraf heeft een goed spelinzicht en een sterke traptechniek. We willen hem de kans geven om hier bij Feyenoord, wat zijn club is sinds de F-jes, door te breken en het eerste elftal te bereiken", reageert technisch directeur Martin van Geel. "Hij zal dan ook in de voorbereiding op het seizoen 2019-2020 mee gaan trainen op 1908 om zich zo te kunnen bewijzen."

El Bouchataoui gelooft in zijn kansen. "Ik zie natuurlijk hoe snel het is gegaan voor Orkun (Kökcü red.) en Tyrell (Malacia red.). Bij Feyenoord is de kans er gewoon voor eigen jeugd om door te breken. Het is heel mooi om je harde werken beloond te zien worden met een hernieuwd contract, maar het is een signaal om minstens even hard te blijven werken om die stap naar Feyenoord 1 te maken."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws