Assaidi hakt knoop over toekomst door: 'Ik heb een beslissing genomen'

Assaidi hakt knoop over toekomst door: 'Ik heb een beslissing genomen'

04-05-2019 08:58
41

Oussama Assaidi heeft de knoop over zijn toekomst doorgehakt. Of de aanvaller van FC Twente volgend seizoen te bewonderen is in de Eredivisie, is nog maar de vraag. Assaidi wil namelijk niet zeggen wat hij gaat doen.

"Ik ben er voor mezelf uit, ik weet wat ik wil en heb een beslissing genomen, maar ik ga nu nog niet zeggen wat ik ga doen", vertelt Assaidi aan Tubantia. Twente contracteerde Assaidi in 2016, maar het Twentse avontuur was er niet een om over naar huis te schrijven.

Assaidi liep vorig jaar tegen een zware knieblessure op. Die zorgde ervoor dat hij dit seizoen amper in actie kwam voor Twente. Trainer Marino Pusic kon onlangs pas weer een beroep op de aanvaller, die vindt dat hij na zijn revalidatie te weinig in actie is gekomen. Tegen NEC stond Assaidi voor het eerst in de basis.

Assaidi brak na periodes bij Almere City en De Graafschap door bij sc Heerenveen. Ajax wilde hem hebben, maar hij koos voor Liverpool. Na Liverpool kwam hij terecht bij Stoke City, Al Shabab en Twente.