Van Bommel ziet Mauro over het hoofd: 'Over de toekomst weet ik nog niets'

Van Bommel ziet Mauro over het hoofd: 'Over de toekomst weet ik nog niets'

04-05-2019 18:30
61

Mauro Júnior komt dit seizoen niet voor in de plannen van trainer Mark van Bommel bij PSV. De negentienjarige aanvallende middenvelder wil meer spelen, maar weet nog niet hoe zijn toekomst eruit ziet in het Philips Stadion.

"We spelen met Jong PSV op een goed niveau en zo kun je toch minuten maken", laat de Braziliaan weten aan het Eindhovens Dagblad. "Over de toekomst weet ik nog niets. Eerst gaan we er tot en met 15 mei allemaal alles aan doen om met PSV de laatste wedstrijden te winnen", doelt hij op de titelstrijd met Ajax in de Eredivisie.

Wedden

Meer odds

Het afgelopen seizoen was nog hoopvol voor Mauro. Hij mocht regelmatig zijn opwachting maken, in tegenstelling tot dit jaar. Vrijdagavond kwam de middenvelder met Jong PSV in actie tegen Telstar (2-0). Met de openingstreffer leidde hij de zege in. "Ik ben blij dat ik in ieder geval regelmatig bij deze ploeg heb kunnen spelen. Het is een fijn team, met een aantal goede voetballers."

Mauro moet dit seizoen Mohammed Ihattaren en Gastón Pereiro voor zich dulden in de pikorde. De laatste weken speelt aanvoerder Luuk de Jong zelfs als aanvallende middenvelder.