'Ik zal vast berichtjes krijgen van mensen uit Amsterdam, Almere en Tilburg'

'Ik zal vast berichtjes krijgen van mensen uit Amsterdam, Almere en Tilburg'

05-05-2019 22:26 Laatste update: 23:05
26

Damil Dankerlui verwacht berichtjes van mensen uit Amsterdam, zijn geboorteplaats Almere en Tilburg na de verloren bekerfinale tegen Ajax. De middenvelder van Willem ll heeft een verleden bij de Amsterdammers.

Emile van de Sande
ROTTERDAM

Dankerlui ruilde Ajax twee seizoenen geleden in voor Willem ll. Hij verloor zondagavond met 0-4 van Ajax en had na afloop weinig tijd om op zijn telefoon te kijken. "Ik heb even heel snel gekeken, maar toen moest ik hierheen (de mixed zonde voor de interviews, red.), dus ik zal zo even kijken", vertelt Dankerlui aan VoetbalPrimeur.

Dankerlui weet van wie hij berichtjes kan verwachten. "Vast van mensen uit Amsterdam en Almere waar ik vandaan kom. Ook wel veel uit Tilburg, omdat ik misschien een goede wedstrijd heb gespeeld."

Willem ll moet zich nog zien op te laden voor de laatste twee competitiewedstrijden. De play-offs om Europees voetbal staan op het spel. "Het is vandaag even moeilijk. Het zal misschien wat stil zijn in de bus, maar we moeten gewoon doorgaan in de competitie. Daarin doen we het goed. Van daaruit moeten we doorgaan en de play-offs halen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie