Van Hanegem: '29 goals, dat is toch bizar? Hij moet naar Heerenveen, vind ik'

Van Hanegem: '29 goals, dat is toch bizar? Hij moet naar Heerenveen, vind ik'

Gepubliceerd: maandag 6 mei 2019 om 14:10ma 06-05-2019 om 14:10

Laatste update: maandag 6 mei 2019 om 15:39ma 06-05-2019 om 15:39

Ferdy Druijf moet zijn carrière voortzetten bij sc Heerenveen. Dat vindt Willem van Hanegem. Hij denkt dat Druijf, momenteel door AZ verhuurd aan NEC, goed genoeg is om in Friesland in de voetsporen te treden van Sam Lammers. 

Namens NEC en, tijdens de eerste seizoenshelft, was Druijf (21) dit seizoen 29 keer trefzeker in de Keuken Kampioen Divisie. Daarmee is hij topscorer van de competitie. "Hij moet gewoon naar Heerenveen, vind ik", zei Van Hanegem zondagavond bij talkshow VTBL"Die gozert, Lammers, gaat weg en als je 29 goals maakt... Dat is toch bizar. Of niet?"

Druijf, aanwezig in de studio, vindt het een interessante suggestie van De Kromme. "Ik zit nu bij AZ, maar Heerenveen is een mooie club. Dat is zeker waar. (...) Ik ga eerst terug naar AZ. Ik moet sowieso nog met Arne Slot praten", doelt de goalgetter op de opvolger van John van den Brom in Alkmaar. "Tot nu toe blijf ik nog. Ik wil sowieso eerste spits worden bij AZ, dat is wel de bedoeling."

Druijf heeft in Alkmaar nog een contract tot medio 2021. Heerenveen-spits Lammers keert in de zomer waarschijnlijk terug naar PSV, dat hem dit seizoen heeft gestald in het Abe Lenstra Stadion. 

Poll

Is Druijff goed genoeg voor de Eredivisie-subtop?

(1807 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws