Update: 'Ongelukkige' Rienstra verrast: 'Dan gooi ik dat niet in de media'

Update: 'Ongelukkige' Rienstra verrast: 'Dan gooi ik dat niet in de media'

Gepubliceerd: vrijdag 10 mei 2019 om 19:35vr 10-05-2019 om 19:35

Laatste update: vrijdag 10 mei 2019 om 19:35vr 10-05-2019 om 19:35

Ben Rienstra zet zijn loopbaan mogelijk voort bij FC Twente. De 28-jarige middenvelder heeft het niet naar zijn zin bij sc Heerenveen en wil graag aan de slag in Enschede.

Dat melden presentator Bert van Losser en Jan van Staa maandag in De Oosttribune van RTV Oost. "Hij heeft het niet naar zijn zin bij Heerenveen en zou graag terug willen", weet Van Losser over de oud-speler van onder meer Heracles Almelo, die tot medio 2021 vastligt in Friesland. "Dat is denk ik wel een speler waar FC Twente wat aan heeft in de Eredivisie."

"Hij heeft in ieder geval ervaring en brengt misschien ook wat rust in de ploeg", zegt Van Staa, die in het verleden als assistent, interim-trainer en scout werkzaam was in Enschede. "Je hebt een grotere selectie nodig en dit soort spelers zullen aantrekkelijk zijn. Ik weet zeker dat hij terug zou willen naar Twente", stelt ook Van Staa, die de familie van Rienstra goed zegt te kennen. "Dus een goede keuze."

Update 10/5, 19.35 uur: Ben Rienstra is verrast door de bewering dat hij ongelukkig is bij sc Heerenveen en in de zomer de overstap naar FC Twente hoopt te maken. "Ik was ook verbaasd. Het zijn niet mijn woorden en als het zo zou zijn dat ik ontevreden ben, dan gooi ik dat natuurlijk niet in de media", reageert hij in gesprek met Omrop Fryslân.

De middenvelder wil zich er niet al te druk om maken. "Het kopje was wel vervelend. Mensen lezen vaak niet het hele verhaal. Als je dat wel doet, dan is er niet zo veel aan de hand. Dan zie je dat het over mij gezegd wordt en dat ik het niet zelf zeg."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws