'Manchester City heeft grootste ster van Keizer bijna binnen voor 55 miljoen euro'

'Manchester City heeft grootste ster van Keizer bijna binnen voor 55 miljoen euro'

Gepubliceerd: maandag 6 mei 2019 om 20:41ma 06-05-2019 om 20:41

Sporting Portugal dreigt Bruno Fernandes kwijt te raken aan Manchester City. De koploper van de Premier League wil 55 miljoen euro neerleggen voor de 24-jarige Portugees.

Dat melden meerdere media in Engeland en de doorgaans betrouwbare journalist Gianluca Di Marzio. City heeft een bod van 55 miljoen euro neergelegd bij Sporting. Het is niet duidelijk of alles al rond is. Wel wordt aangenomen dat de transfer er uiteindelijk gaat komen. De onderhandelingen zouden in een vergevorderd stadium zijn. Bij City ligt een contract tot 2024 klaar voor Fernandes.

Fernandes is een van de grootste sterren van de ploeg van Marcel Keizer. De aanvallende middenvelder maakte vorig seizoen de overstap van Sampdoria naar Portugal en drukte direct zijn stempel. In 32 wedstrijden scoorde hij elf keer, maar dit seizoen zijn zijn statistieken nóg indrukwekkender. Hij had twee wedstrijden minder nodig om tot negentien goals te komen.

Naar verluidt werd Fernandes ook in de gaten gehouden door clubs als Juventus, Manchester United en Real Madrid. Naar het schijnt lijkt City met hem aan de haal te gaan.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws