'Dacht dat ik er voor Mazraoui in zou komen, omdat hij Ramadan achter de rug had'

'Dacht dat ik er voor Mazraoui in zou komen, omdat hij Ramadan achter de rug had'

Gepubliceerd: donderdag 9 mei 2019 om 08:22do 09-05-2019 om 08:22

Joël Veltman kan het nauwelijks bevatten: Ajax ligt uit de Champions League. De verdediger had geen moment het gevoel dat Tottenham Hotspur alsnog de winnende zou gaan maken in Amsterdam.

"Je moet er een beetje van lachen om hoe het is gebeurd, hoe gek het ook klinkt. Dit verzin je niet", zegt een teleurgestelde Veltman tegen AT5. Veltman mocht in de tweede helft invallen. "Ik dacht dat er ik voor Nous (Mazraoui, red.) in zou komen, omdat hij de Ramadan achter de rug had."

"Diep respect voor hem dat hij het negentig minuten vol heeft gehouden. Het was 2-2, zij gingen pompen. Dan weet je dat je moet tegenhouden en gevaarlijk moet zijn in de counter. Voor m'n gevoel zouden zij niet scoren, maar zo'n wedstrijd duurt 90 minuten +. Dat hebben die Engelsen wel onder de knie."

De Ajax-fans uitten al na het laatste fluitsignaal hun lof en klapten voor de Ajacieden. "Een compliment aan het publiek. Tien seconden na het fluitsignaal begonnen ze al te klappen. Iedereen lag op de grond. Het was een mooi teken. Dat geeft aan dat we verschrikkelijk trots mogen zijn."

"Dan kijk ik even naar hoe de kleine ligt en ga ik even met m'n hondjes en vrouw op de bank zitten", reageert Veltman op de vraag wat hij gaat doen als hij thuis is. "Misschien kijk ik nog even een samenvattinkje, maar daar houdt het wel op."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws