Stam zet in op 'mooie mix' bij Feyenoord: 'Alleen daarmee red je het ook niet'

Stam zet in op 'mooie mix' bij Feyenoord: 'Alleen daarmee red je het ook niet'

10-05-2019 11:54
104

Feyenoord-trainer Jaap Stam is ervan overtuigd dat Feyenoord volgend seizoen een goed team op de been gaat brengen. De opvolger van Giovanni van Bronckhorst mikt op een goede mix van talenten en ervaren spelers.

"Ik weet dat Feyenoord beschikt over een aantal jonge en talentvolle spelers. Natuurlijk gaan we kijken hoe ver en goed die zijn, maar ook nu ben ik weer realistisch", aldus Stam tegenover Voetbal International. "Met alleen maar jonge gasten red je het ook niet. Wij zullen op zoek moeten naar een mooie mix van talent dat de kans krijgt en spelers die al wat langer meelopen."

"Natuurlijk zit er kwaliteit in Feyenoord", stelt Stam. "Het is en blijft een club om rekening mee te houden. Met wat andere accenten en misschien toch ook wat nieuwe spelers, afhankelijk van wie gaat en blijft, geloof ik erin dat we echt weer een goed team op de been gaan brengen."

Feyenoord is met nog twee competitiewedstrijden te spelen zeker van de derde plek in de Eredivisie. De achterstand op Ajax en PSV is met achttien punten echter riant.