Groenendijk: 'We willen heel graag dat hij blijft, maar die kans is niet zo groot'

Groenendijk: 'We willen heel graag dat hij blijft, maar die kans is niet zo groot'

Gepubliceerd: zondag 12 mei 2019 om 15:33zo 12-05-2019 om 15:33

Fons Groenendijk rekent komend seizoen niet meer op Sheraldo Becker. De trainer van ADO Den Haag denkt dat Becker, die in het bezit is van een aflopend contract, voor een nieuw avontuur kiest. 

Groenendijk liet dat dit weekend weten in de studio van Omroep West. Dat sommige spelers vertrekken, vindt de oefenmeester in principe geen ramp. "Het is belangrijk om de selectie te voorzien van vers bloed. Er zitten spelers bij die al te lang van mij horen dat ze niet meedoen, die zitten in een teleurstelling. Dat moet nooit te lang duren. Er moeten nieuwe spelers bij. Daar ben ik heel duidelijk in naar de directie en ze zijn het met me eens."

"We willen heel graag dat Sheraldo bij ADO blijft, maar die kans is niet zo groot. Hij is transfervrij en door wat hij heeft laten zien na de winterstop, zullen veel clubs hem momenteel volgen."

Ook een andere smaakmaker van ADO is mogelijk aan zijn laatste wedstrijden in Den Haag bezig. "Nasser El Khayati heeft aangegeven een stap te willen maken. Ik snap dat, een speler moet ambitie hebben en niet verveeld raken bij een club. Een vertrek bij ADO zou logisch zijn, maar of dat deze zomer lukt is de vraag." 

Het volledig gesprek met Groenendijk is in onderstaande video te zien

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws