PEC Zwolle doet zaken met PSV: 'We zijn eruit, hij tekent voor drie jaar'

PEC Zwolle doet zaken met PSV: 'We zijn eruit, hij tekent voor drie jaar'

Gepubliceerd: zondag 12 mei 2019 om 20:11zo 12-05-2019 om 20:11

Laatste update: zondag 12 mei 2019 om 20:17zo 12-05-2019 om 20:17

PEC Zwolle gaat Kenneth Paal inlijven. De linksback (21) wordt dit seizoen al gehuurd van PSV en maakt in de zomer definitief de overstap.

Dat bevestigt Gerard Nijkamp, technisch directeur van PEC Zwolle, aan RTV Oost. Paal zet 'binnen enkele dagen' zijn handtekening onder een driejarig contract. "We zijn eruit met Kenneth Paal. Hij tekent voor drie jaar en dat gaan we de komende week definitief bekrachtigen met een handtekening. Daar zijn we heel erg blij mee", aldus Nijkamp.

De PEC-directeur wacht een drukke transferzomer. "Er is behoorlijk wat beweging in de selectie. Een aantal jongens staat er goed op in voetballand. Het is afwachten hoe dat zich gaat ontwikkelen. Uiteraard zijn we heel hard aan het werk om de selectie op orde te krijgen. We hebben niet zoveel spelers nodig als in de voorgaande jaren, maar er moeten er nog wel wat bij. Daar zijn we naar op zoek."

Paal is dit seizoen een vaste waarde bij PEC Zwolle. In 28 van de 33 competitiewedstrijden kwam de vleugelverdediger binnen de lijnen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws