Nog geen feest in Alkmaar na verstoren PSV-feest: 'Speelt nog allemaal mee'

Nog geen feest in Alkmaar na verstoren PSV-feest: 'Speelt nog allemaal mee'

Gepubliceerd: zondag 12 mei 2019 om 20:38zo 12-05-2019 om 20:38

Laatste update: zondag 12 mei 2019 om 20:46zo 12-05-2019 om 20:46

AZ-doelman Marco Bizot en zijn ploeggenoten hielden PSV zondagmiddag van het landskampioenschap én stelden Europees voetbal veilig. De sluitpost vindt het echter nog geen reden voor een feestje, liet hij na de 1-0 zege weten aan VoetbalPrimeur.

Emile van de Sande
ALKMAAR

Voor AZ staat er niets meer op het spel tijdens het uitduel met Excelsior, maar Bizot neemt de laatste wedstrijd zeer serieus. "Nee, ik denk niet dat we nog een feestje gaan vieren. We moeten woensdag weer", laat hij desgevraagd weten voor de VP-camera. "We willen graag nog één keer winnen, ik kan er nog een clean sheets uit halen, ik kan nog een record neerzetten (Bizot hield tot dusver veertien keer de nul dit seizoen, red.). Dat zijn allemaal dingen die in je achterhoofd meespelen."

De vierde plek die AZ veilig heeft gesteld, zorgt wel voor tevredenheid bij Bizot. "Het seizoen in één woord? We heben het maximale eruitgehaald. Dat zijn iets meer woorden, maar we hebben het maximale eruitgehaald. Vierde is een geweldige plaats, waar we horen te staan."

Bekijk hieronder het volledige interview met Bizot:

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat AZ volgend seizoen potten breken in Europa?

Ja
53%
Nee
47%
(962 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws