Charmeoffensief Huntelaar voor Ziyech: 'In het buitenland niet altijd leuker'

Charmeoffensief Huntelaar voor Ziyech: 'In het buitenland niet altijd leuker'

Gepubliceerd: maandag 13 mei 2019 om 07:07ma 13-05-2019 om 07:07

Klaas-Jan Huntelaar hoopt dat Hakim Ziyech langer bij Ajax blijft en wijst met een knipoog richting directeur spelersbeleid Marc Overmars. Ziyech lijkt Amsterdam na drie seizoenen te gaan verlaten. De stilist leek vorig seizoen al te vertrekken, maar het geïnteresseerde AS Roma liet niets meer van zich horen.

"Tja, wat kun je doen. Het is zijn eigen keuze. Hij heeft nog een contract. Dus wat dat betreft kunnen we hem aan zijn contract houden, maar dat is allemaal voor Marc", lacht Huntelaar voor de camera van Veronica Inside. "Ik denk dat hij het naar zijn zin heeft in dit leuke team. In het buitenland is het niet altijd leuker dan in Nederland. Ik denk dat je dat in de Champions League ook gezien hebt. Dat willen we volgend jaar weer laten zien, dat kan."

Huntelaar hoopt dat hij Ziyech over kan halen om nog één jaar te blijven. "Het zou heel mooi zijn. Er komen weer nieuwe spelers bij, maar we willen volgend jaar weer laten zien wat we kunnen. We moeten natuurlijk eerst de Champions League halen."

Fans van Ajax lieten zich tijdens en na de wedstrijd tegen FC Utrecht (4-1) massaal horen voor Ziyech. "Dat is heel mooi voor hem, vooral nadat wat hij allemaal heeft meegemaakt bij Ajax. Hij weet dat iedereen in het team hem steunt en op de tribune nu ook. Ik denk dat iedereen hem omarmt. Dat is goed, want hij is een heel belangrijke speler voor ons, een geweldige speler."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wat moet Ziyech doen?

(2724 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws