Odegaard lacht: Ik krijg deze vraag heel vaak en zeg steeds hetzelfde

Odegaard lacht: "Ik krijg deze vraag heel vaak en zeg steeds hetzelfde"

Gepubliceerd: maandag 13 mei 2019 om 08:45ma 13-05-2019 om 08:45

Martin Odegaard krijgt veel vragen over Ajax, naar kan nog altijd niet zeggen waar zijn toekomst ligt. Na dit seizoen spreekt de jonge Noor (20) met de clubleiding van Real Madrid, zijn werkgever.

Odegaard lijkt serieus in de belangstelling te staan van Ajax. "Ik krijg deze vraag heel vaak en zeg steeds hetzelfde. Ik ben gefocust op het slot van het seizoen en het winnen van de play-offs. In de zomer zien we wel. Ik ga praten met Real Madrid. We maken samen een beslissing. Er is nog niets officieel", vertelt Odegaard aan de NOS.

Bij FOX Sports gaf Odegaard een vergelijkbaar antwoord. "Ik heb me hier goed ontwikkeld en ben blij dat ik hier ben gekomen om beter te worden. Ik weet niet wat er volgend seizoen gaat gebeuren. Mijn zaakwaarnemer regelt dit soort dingen en ik moet zelf ook nog met Real praten."

De kans is aanwezig dat Odegaard in de Eredivisie blijft. "Er is altijd een kans. Vorig jaar heb ik bij Heerenveen gespeeld en nu bij Vitesse. Het is goed voor me geweest. Ik denk dat de Eredivisie een mooie plek is om mezelf te ontwikkelen als speler en hou van de stijl hier. Er is een kans, maar ik weet het nog niet."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Odegaard en Ajax: een goede match?

(4343 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws