Heracles bevestigt lucratieve Kuwas-deal: 'Na drie jaar ben ik er klaar voor'

Heracles bevestigt lucratieve Kuwas-deal: 'Na drie jaar ben ik er klaar voor'

Gepubliceerd: maandag 13 mei 2019 om 14:15ma 13-05-2019 om 14:15

Laatste update: maandag 13 mei 2019 om 14:23ma 13-05-2019 om 14:23

Brandley Kuwas gaat definitief aan de slag in Dubai. Heracles Almelo bevestigt maandagmiddag via de officiële kanalen dat het met Al Nasr akkoord is over een transfer van de vleugelaanvaller. 

Maandag lekte het nieuws over de overstap van Kuwas naar het Midden-Oosten al uit. De 26-jarige linkspoot signeert een tweejarig contract bij Al Nasr. "Ik heb het sinds mijn komst naar Heracles Almelo erg naar mijn zin gehad. Daar ben ik de club, de supporters, mijn medespelers en de staf erg dankbaar voor", zegt hij op de website van Heracles.

"Na drie mooie seizoenen denk ik dat ik klaar ben voor een nieuw avontuur. Het belangrijkste voor nu is om mijn tijd bij Heracles Almelo goed af te sluiten. Ik ga alles geven in de play-offs."

Technisch manager Tim Gilissen wist dat Kuwas op een transfer uit was. "Brandley heeft deze transfer afgedwongen door zijn spel in de laatste jaren. We hebben een speler gezien die zich sinds zijn komst naar onze club fantastisch heeft ontwikkeld. Hij heeft zich daarmee in de kijker gespeeld van andere clubs en maakt straks een mooie stap."

Kuwas kwam in 2016 over van Excelsior. In 103 officiële duels voor de club scoorde de vleugelaanvaller 23 keer. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws