Laten we vooropstellen dat de titel van Ajax een gekochte titel is

"Laten we vooropstellen dat de titel van Ajax een gekochte titel is"

Gepubliceerd: dinsdag 14 mei 2019 om 06:52di 14-05-2019 om 06:52

Niet alleen Ajax, ook PSV lijkt voor een spectaculaire transferzomer te gaan zorgen. Volgens Voetbal International-journalist Marco Timmer zullen de Eindehovenaren ongetwijfeld de portemonnee willen trekken na het mislopen van de landstitel. 

Eventuele nieuwe aankopen moeten gefinancierd worden met de verkoop van overbodige spelers als Derrick Luckassen en Bart Ramselaar, vertelt Timmer in NOS Sportforum op NPO Radio 1. "Ik denk dat Luuk de Jong zijn eventuele topscorerstitel ook wel wil verzilveren", verwacht de PSV-watcher. De Eindhovenaren zullen uiteraard in moeten spelen op een eventueel vertrek van de aanvalsleider. "PSV wil volgend seizoen hoe dan ook kampioen worden, dus ook daar zal met de geldbuidel gerammeld worden."

Timmer doelt op Ajax, dat afgelopen zomer veel geld uittrok om Daley Blind en Dusan Tadic te halen en Hakim Ziyech te behouden. "Laten we vooropstellen dat de titel van Ajax een gekochte titel is", oordeelt hij. "Ze hebben dusdanig de buidel laten rammelen om dit soort spelers te halen." PSV deed dat niet, maar slaagde er alsnog in om Ajax lange tijd bij te benen op de ranglijst. "PSV is slachtoffer geworden van het eigen succes. Die zijn uit de startblokken gevlogen, wat niemand had verwacht. (...) Ze hebben boven hun stand geleefd, want zo goed was het niet altijd."

Poll

Kan PSV Ajax ook volgend seizoen nog bijbenen?

(7352 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws