'Buitenlandse belangstelling voor FC Emmen-back; ook FC Utrecht genoemd'

'Buitenlandse belangstelling voor FC Emmen-back; ook FC Utrecht genoemd'

Gepubliceerd: dinsdag 14 mei 2019 om 11:45di 14-05-2019 om 11:45

FC Emmen-verdediger Caner Cavlan wordt gevolgd door FC Utrecht. Dat meldt het Dagblad van het Noorden dinsdag. Cavlan (27) beschikt in Drenthe over een aflopend contract. 

Dankzij een zege op Willem II (3-2) speelde Emmen zich in speelronde 33 van de Eredivisie veilig - en dus kan de club van trainer Dick Lukkien nu aan de slag met de selectie voor komend seizoen. Volgens DvhN is Emmen van plan 'om de gesprekken met Cavlan op te starten', maar er zijn kapers op de kust. Utrecht zou namelijk belangstelling hebben voor de back en ook vanuit het buitenland is er sprake van interesse. 

Met verdediger Nick Bakker is Emmen 'al een tijdje in gesprek'; het ligt 'voor de hand' dat hij zijn aflopende contract in De Oude Meerdijk verlengt. DvhN acht het daarnaast waarschijnlijk dat Emmen een poging gaat ondernemen om huurlingen Nick Kuipers (ADO Den Haag) en Luciano Slagveer (Lokeren) definitief in te lijven.

Cavlan werd afgelopen seizoen door sc Heerenveen verhuurd aan het Turkse Boluspor. In de zomer verkaste de vleugelverdediger naar Emmen. In zijn eerste seizoen bij de club was hij goed voor vier goals en zes assists. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws