'In plaats van de prijs op te drijven, verzwakt PSV zijn onderhandelingspositie'

'In plaats van de prijs op te drijven, verzwakt PSV zijn onderhandelingspositie'

Gepubliceerd: woensdag 15 mei 2019 om 14:34wo 15-05-2019 om 14:34

Laatste update: woensdag 15 mei 2019 om 15:36wo 15-05-2019 om 15:36

Henk Spaan vindt dat John de Jong niet slim bezig is geweest door met zijn uitspraken een transfer van Steven Bergwijn naar Ajax uit te sluiten. De technisch directeur van PSV was stellig en liet weten dat PSV de Oranje-international onder geen beding naar Ajax laat gaan. Daarmee verzwakt PSV zijn onderhandelingspositie, vindt Spaan.

Volgens de columnist zal de ferme taal uit Eindhoven goed vallen bij de achterban, maar zit er ook een keerzijde aan. 'Nu ben ik de technisch directeur van Inter Milaan (een andere club aan wie Bergwijn nadrukkelijk wordt gelinkt red.) en iemand leest me dit bericht voor. Ik glimlach om de emotionele liquidatie van een bieder door de verkopende partij', omschrijft Spaan in Het Parool.

Nadat dinsdag het nieuws naar buiten kwam dat Ajax belangstelling heeft voor Bergwijn duurde het niet lang voor PSV reageerde. De Jong stelde dat PSV de aanvaller zelf voor vijftig, zestig of zeventig miljoen niet naar de concurrent zal laten gaan.

'In plaats van de prijs op te drijven door een paar keer van Amsterdam naar Milaan te wijzen en weer terug, verzwakt PSV zijn onderhandelingspositie', vervolgt Spaan. 'Mijn eerste bod namens Inter bedraagt 21 miljoen.'

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws