Nederlands talent kondigt afscheid bij Liverpool aan: 'Nu vertrek ik als een man'

Nederlands talent kondigt afscheid bij Liverpool aan: 'Nu vertrek ik als een man'

Gepubliceerd: woensdag 15 mei 2019 om 14:49wo 15-05-2019 om 14:49

Laatste update: woensdag 15 mei 2019 om 14:55wo 15-05-2019 om 14:55

Bobby Adekanye lijkt op korte termijn zijn overstap van Liverpool naar SS Lazio af te ronden. De Nederlandse aanvaller heeft via Twitter afscheid genomen van de Engelse club.

'Toen ik vier jaar geleden arriveerde in Liverpool, was ik nog een kind. Nu vertrek ik als een man, en ik neem een familie met mij mee die voor altijd als mijn familie zal voelen', schrijft Adekanye. 'Het is niet eenvoudig om de juiste woorden te vinden om Liverpool te bedanken voor wat ze me de afgelopen jaren hebben gegeven.'

Eerder deze maand schreef Corriere dello Sport al dat Adekanye zijn carrière waarschijnlijk gaat vervolgen in Italië. De foto die hij op Twitter heeft gedeeld lijkt te verraden dat Adekanye op dit moment in Rome is. 'Elke coach in de opleiding, elke ploeggenoot waarmee ik goede herinneringen deel, elke medewerker die mij altijd bijstonden: heel erg bedankt. Ik weet niet hoe of wanneer, maar ik weet zeker dat onze paden elkaar weer zullen kruisen', schrijft hij.

De twintigjarige Adekanye speelde eerder in de jeugdopleidingen van Ajax, PSV én FC Barcelona. De verwachting is dat hij in de Italiaanse hoofdstad een contract tot 2023 tekent.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws