Van der Sar: Ik begreep dat het niet mogelijk was vanuit Eindhoven…

Van der Sar: "Ik begreep dat het niet mogelijk was vanuit Eindhoven…"

Gepubliceerd: woensdag 15 mei 2019 om 19:10wo 15-05-2019 om 19:10

Edwin van der Sar deelt een kleine sneer uit aan PSV na de commotie van de afgelopen dagen vanwege de interesse van Ajax in Steven Bergwijn. De algemeen directeur van de Amsterdammers reageert enigszins verrast op de duidelijke taal bij de rivaal.

"Volgens mij zijn er wel meer geruchten in het voetbal. Dat er dan zo op gereageerd wordt… Ik kan er niet zo veel mee eigenlijk. Bij Ajax worden we ook regelmatig onder vuur genomen, gaan er ook verhalen rond. Ik denk dat je daar als grote jongens mee moet dealen", zegt Van der Sar tegen FOX Sports. "Je moet je beleid maken als club en daar ga je voor."

"Het is niet vreemd dat er aan veel spelers van ons getrokken wordt. Dan kijk je in Nederland en in het buitenland wat er is. Dan is het niet gek dat Steven genoemd zou worden bij Ajax", vervolgt de oud-doelman. "Maar er zijn meer spelers in Nederland die op de lijst staan. Maar goed, ik begreep dat het niet mogelijk was vanuit Eindhoven…"

"Wij doen hetzelfde als iedere club", legt Van der Sar uit. "Je maakt een lijst van spelers die mogelijk weggaan en waar je versterking wil hebben. Daar staan er misschien wel twintig op. De een gaat naar de Premier League, de ander verlengt zijn contract. We zien het wel. We moeten vooral kijken naar jongens die ons op niveau kunnen houden."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws