Van Bommel ziet Ajax-interesse als compliment: Iedereen mag aankloppen

Van Bommel ziet Ajax-interesse als compliment: "Iedereen mag aankloppen"

Gepubliceerd: woensdag 15 mei 2019 om 20:08wo 15-05-2019 om 20:08

Mark van Bommel ziet de interesse van Ajax in Steven Bergwijn als een compliment. Deze week bleek dat de Amsterdammers een oogje hebben op de PSV-ster.

Van Bommel reageert koeltjes op het Bergwijn-nieuws. "Net zoals wij interesse hebben in spelers van andere clubs, zo heeft Ajax interesse in spelers van onze club. En weet je wat het mooie is? Het betekent dat wij goede spelers hebben", aldus de PSV-trainer voor het laatste competitieduel met Heracles Almelo tegenover FOX Sports.

Van Bommel liet aanvankelijk op niet mis te verstane wijze weten dat Bergwijn niet aan Ajax wordt verkocht, maar is woensdagavond wat minder stellig. "Iedereen mag aankloppen, maar je hoeft niet altijd open te doen. Je kan er pas over nadenken als er een bod komt, maar dat is er nog niet geweest. Steven heeft het goed naar zijn zin bij ons. Hij gaat vanavond lekker voetballen en daarna zien we het wel."

Bergwijn was dit seizoen goed voor vijftien doelpunten en dertien assists in veertig wedstrijden. PSV is niet van plan hem te verkopen aan de rivaal uit Amsterdam.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws