Update: VVV ziet vaste waarde naar Italië vertrekken: rechtsback tekent in Serie B

Update: VVV ziet vaste waarde naar Italië vertrekken: rechtsback tekent in Serie B

Gepubliceerd: maandag 17 juni 2019 om 19:44ma 17-06-2019 om 19:44

Moreno Rutten gaat VVV-Venlo verlaten. De rechtsback onderhandelde de laatste maanden over een nieuw contract, maar kwam financieel niet tot overeenstemming.

Rutten kijkt daardoor transfervrij uit naar een nieuwe club, zo bevestigt hij aan De Limburger. Over belangstelling heeft hij niet te klagen. "Er liggen momenteel aanbiedingen uit binnen- en buitenland. Dat zijn clubs uit de Eredivisie en de tweede Bundesliga", vertelt Rutten.

"Ik heb nooit onder stoelen of banken gestoken dat ik graag een keer de stap naar het buitenland wil maken, maar in de Eredivisie blijven zou ook mooi zijn."

Het is niet bekend welke clubs in de markt zijn voor Rutten. De vleugelverdediger nam woensdagavond na de verloren thuiswedstrijd tegen Vitesse (1-3) al afscheid van het VVV-publiek. Rutten speelde in totaal 121 wedstrijden voor VVV.

Update 17-6, 19.44 uur: Moreno Rutten zet zijn loopbaan voort in de Italiaanse Serie B. De rechtsback gaat aan de slag bij FC Crotone. Moreno speelde sinds 2015 voor de Limburgers, die hem overnamen van FC Den Bosch. Hij was onder coach Maurice Steijn een vaste waarde en speelde 122 duels in vier seizoenen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws