'Het is niet ondenkbaar dat we een speler van Real Madrid naar AZ halen'

'Het is niet ondenkbaar dat we een speler van Real Madrid naar AZ halen'

Gepubliceerd: woensdag 22 mei 2019 om 12:22wo 22-05-2019 om 12:22

AZ-directeur Max Huiberts 'acht het niet ondenkbaar' dat talenten van Real Madrid in de toekomst op huurbasis naar Alkmaar verkassen. Dat stelt hij op het digitale thuis van de eredivisionist. AZ en Real Madrid hebben de afgelopen jaren een goede verstandhouding met elkaar opgebouwd. 

"Onlangs, bij de opening van de indoorhal, speelde onze O16 de openingswedstrijd tegen de O16 van Real Madrid. In februari was er een delegatie van Real-trainers en studenten te gast bij AZ om de manier van opleiden, talentontwikkeling en talentenherkenning te bekijken. Wij zijn ook al een paar keer bij Real Madrid geweest om te leren van hun manier van opleiden", geeft directeur voetbalzaken Huiberts als voorbeelden

De band tussen beide clubs zóu kunnen leiden tot het uitwisselen van spelers, erkent hij desgevraagd. "Gezien de goede samenwerking is het niet ondenkbaar dat we in te toekomst een speler van Real Madrid op huurbasis naar Alkmaar halen. We zijn echter geen huurclub. Ons streven is om spelers in eigen beheer te hebben, alleen in uiterste gevallen kijken we naar de optie om spelers te huren."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws