Heracles doet zaken met Ajax: We hebben hem dit seizoen intensief gevolgd

Heracles doet zaken met Ajax: "We hebben hem dit seizoen intensief gevolgd"

Gepubliceerd: donderdag 23 mei 2019 om 16:37do 23-05-2019 om 16:37

Heracles Almelo heeft zich versterkt met Navajo Bakboord. De twintigjarige verdediger komt over van Ajax en tekent voor twee seizoenen in het Polman Stadion.

Heracles en Ajax bevestigen de transfer donderdagmiddag via de officiële kanalen. In het tweejarige contract van Bakboord is een optie voor een extra seizoen opgenomen. De verdediger speelde dit seizoen 22 wedstrijden voor Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie.

"Ik denk dat ik er klaar voor ben om een stap omhoog te maken", reageert Bakboord op de website van zijn nieuwe club. "Het lijkt mij een mooie uitdaging om in de Eredivisie te spelen. Ik wil stappen maken en laten zien wie Navajo Bakboord is."

"We hebben Navajo dit seizoen intensief gevolgd", aldus technisch manager Tim Gilissen. "Hij voldoet aan het profiel dat we zochten en past bij onze manier van spelen. Navajo is een jonge jongen met de potentie om door te groeien."

Bakboord is van nature een rechtsback, maar kan ook in het centrum van de verdediging uit de voeten. Hij gaat in Almelo de strijd aan met aanvoerder Tim Breukers. Bakboord is de eerste versterking van Heracles met oog op volgend seizoen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws