'Noodverband' voor Feyenoord: 'Dat is een beetje pijnlijk voor zo'n grote club'

'Noodverband' voor Feyenoord: 'Dat is een beetje pijnlijk voor zo'n grote club'

Gepubliceerd: vrijdag 24 mei 2019 om 08:27vr 24-05-2019 om 08:27

Sjaak Troost moet Martin van Geel opvolgen als technisch directeur van Feyenoord, zo meldt onder meer het Algemeen Dagblad vrijdagochtend. Volgens RTV Rijnmond-verslaggever Dennis van Eersel is het niet meer dan een noodverband in De Kuip.

De 59-jarige Troost is nu nog commissaris bij Feyenoord. Straks moet hij in samenspraak met onder meer jeugdtrainer Dirk Kuyt, hoofd jeugdopleiding Stanley Brard en trainer Jaap Stam het beleid maken in Rotterdam. "Het is heel erg duidelijk dat dit niet de eerste naam is", aldus Van Eersel.

"Feyenoord heeft diverse mensen gepolst, de een wat concreter dan de ander. Ferry de Haan, Joris Matthijssen: daar zijn gesprekken mee gevoerd", legt Van Eersel uit. "Constant kreeg Feyenoord nee te horen. Uiteindelijk moet er nu dus intern worden geschoven. Dat het niet vlekkeloos gaat is een heel groot understatement."

Volgens Van Eersel is de aanstelling van Troost niets meer dan een noodverband. "Wat zegt dat? Dat een grote club als Feyenoord zo'n tijdelijke oplossing moet inzetten omdat niemand het wil doen? Dat is een beetje pijnlijk."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws