Kwakman looft uitblinker in de play-offs: Omdat het een echte voetballer is

Kwakman looft uitblinker in de play-offs: "Omdat het een echte voetballer is"

Gepubliceerd: zaterdag 25 mei 2019 om 19:24za 25-05-2019 om 19:24

Het spel van RKC Waalwijk-speler Anas Tahiri is in positieve zin opgevallen bij Kees Kwakman. De 24-jarige Belg ontpopt zich met name in de play-offs tot de revelatie van de ploeg van Fred Grim en was al een aantal keren belangrijk.

"Hansson en Seys hebben we allemaal al genoemd, maar wie mij in deze play-offs is opgevallen is Anas Tahiri, een linker middenvelder. Het leuke aan hem vind ik dat hij zich heel erg bemoeit met die linkerkant. Het is echt een fijne voetballer", vertelt Kwakman bij FOX Sports.

"Dit seizoen heeft hij drie goals gemaakt en twee assists gegeven, dat is niet heel erg veel, maar nu heeft hij al twee assists gegeven", gaat Kwakman verder. "Hij is al 24 en komt uit België. Het is een echte straatvoetballer, dat zie je wel aan z'n beweging. Hij heeft ook de hoogste passnauwkeurigheid van alle RKC-spelers en speelt heel vaak vooruit. Het is echt leuk om hem te zien. Het leukste vind ik is dat hij zich heel erg met die linkerkant bemoeit. Met Quasten en Hansson is het een echte driehoek."

Tahiri komt bij het Belgische Lierse SK vandaan, maar daar kwam hij niet tot wasdom. In Waalwijk is de middenvelder wél van grote waarde. "Dat zie je wel vaker in België. De echte voetballers komen daar niet uit de verf omdat de Belgische competitie nogal fysiek is. Het is leuk om naar te kijken omdat het een echte voetballer is."

Poll

Eens met Kwakman?

(218 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws