Witschge doorstaat renovatie van Ajax-staf: 'Ik wil de spelers bedanken'

Witschge doorstaat renovatie van Ajax-staf: 'Ik wil de spelers bedanken'

Gepubliceerd: zaterdag 25 mei 2019 om 20:55za 25-05-2019 om 20:55

Richard Witschge blijft, ook na de reorganisatie in de technische staf van Ajax, behouden voor de Amsterdammers. De 49-jarige oud-international heeft vrijdag zijn aflopende contract verlengd, maakt hij één dag later bekend via Instagram.

Ajax heeft het nieuws nog niet bevestigd via de officiële kanalen en ook Witschge laat in het midden hoe lang hij zichzelf heeft verbonden aan de Amsterdammers. 'Ik wil de spelers bedanken en natuurlijk mijn staf waar ik met heel veel plezier mee samen heb gewerkt', laat hij weten. 'Helaas ook afscheid moeten nemen van topcollega's waar ik veel aan te danken heb. Veel succes met wat jullie gaan doen!'

Witschge doelt vermoedelijk op collega-assistenten op Alfred Schreuder en Aron Winter: Schreuder gaat komend seizoen als hoofdtrainer van het Duitse Hoffenheim aan de slag en voor Winter wordt een nieuwe functie gezocht, meldde De Telegraaf onlangs. Christian Poulsen is al toegevoegd aan de technische staf en ook Jong Ajax-trainer Michael Reiziger lijkt naar het eerste elftal te 'promoveren'. Mitchell van der Gaag werd deze week benoemd tot nieuwe trainer van Jong Ajax.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws