Uitgescholden door Messi: 'Hij ging tekeer en noemde me ezel'

Uitgescholden door Messi: 'Hij ging tekeer en noemde me ezel'

Gepubliceerd: zondag 26 mei 2019 om 17:47zo 26-05-2019 om 17:47

Laatste update: zondag 26 mei 2019 om 17:55zo 26-05-2019 om 17:55

Liverpool-routinier James Milner liet zich begin mei behoorlijk gelden, toen hij het in Camp Nou op moest nemen tegen FC Barcelona-ster Lionel Messi. Milner beukte de Argentijn op een gegeven moment buiten de lijnen - en in de pauze leverde dat een akkefietje op in de spelerstunnel. 

"Hij was helemaal niet blij. Hij ging in de tunnel flink tegen me tekeer in het Spaans. Hij noemde me een burro. Dat betekent ezel, maar je kunt het volgens mij in Spanje ook gebruiken voor spelers die om zich heen schoppen", blikt Milner terug in een groot interview met The Daily Mail

"Ik vroeg Messi of alles oké was, maar hij wilde daar op dat moment niets van weten. Ik denk niet dat hij merkte dat ik Spaans sprak. Hij zei: die overtreding van jou, dat deed je alleen maar omdat ik je gepoort heb. Ik heb het daarna maar gelaten."

In 2015 stond Milner, toen nog als speler van Manchester City, ook al eens tegenover Messi. De Engelsman werd toen op pijnlijke wijze door de benen gespeeld in het stadion van Barça. 

Liverpool verloor op 1 mei met 3-0 in Camp Nou. De return op Anfield Road werd op spectaculaire wijze met 4-0 gewonnen; The Reds plaatsten zich zo voor de finale van de Champions League. Daarin is Tottenham Hotspur op 1 juni de tegenstander. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws