Trap na richting Feyenoord: Vervolgens doen ze of je niet meer bestaat

Trap na richting Feyenoord: "Vervolgens doen ze of je niet meer bestaat"

Gepubliceerd: maandag 27 mei 2019 om 13:22ma 27-05-2019 om 13:22

Mats Knoester heeft geen goed woord over voor de manier waarop hij in zijn laatste periode is begeleid door Feyenoord. Na een zware blessure speelde de twintigjarige verdediger, die sinds 2005 rondliep op Varkenoord, geen rol meer.

"Ik heb mij echt top kunnen ontwikkelen, daar heeft Feyenoord hartstikke goed bij geholpen, heb ik veel aan te danken", begint Knoester nog lovend in gesprek met NRC. Na een zware knieblessure kreeg hij echter het gevoel dat de clubleiding hem niet meer zag staan. "Ik zat er veertien jaar, heb nooit problemen gehad. Dan ben je er een tijd uit en vervolgens doen ze of je niet meer bestaat."

Knoester had graag in de Keuken Kampioen Divisie gespeeld met Jong Feyenoord. In plaats daarvan speelden de Rotterdamse beloften onbeduidende wedstrijden op bijveldjes en raakte de selectie steeds verder uitgedund, tot het moment dat de trainers zelf moesten meedoen. Sinds de winterstop speelt Knoester bij Heracles. "Dit is een club die mij mezelf wil laten ontwikkelen en een kans wil geven. Dat is wat ik zocht."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws