Hartverscheurend slot voor Go Ahead: 'Dit is echt klote, het doet wat met mensen'

Hartverscheurend slot voor Go Ahead: 'Dit is echt klote, het doet wat met mensen'

28-05-2019 21:44
31

Thomas Verheydt was flink van slag na de verloren play-offwedstrijd tegen RKC, waardoor de Brabanders en niet Go Ahead Eagles promoveerden naar de Eredivisie. Tot een minuut voor tijd leek het er op dat de ploeg uit Deventer het zou halen, maar een rake volley van Stijn Spierings besliste anders.

Go Ahead bleef daardoor met lege handen achter, tot teleurstelling van spits Verheydt. "We pissen d'r net naast na een hectisch potje", concludeerde hij bij FOX Sports "Je staat twee keer in de Eredivisie en mag het eigenlijk niet meer weggeven, maar dan toch nog.. Het gaat om één kopduel, als je die wint kop je de bal weg en is het goed maar nu valt hij net goed voor die gast."

Go Ahead eindigde het seizoen op de vierde plaats in de Keuken Kampioen Divisie, terwijl promovendus RKC achtste werd. "Ik denk dat wij het echt verdiend hadden als je kijkt naar dit seizoen", baalt de bonkige spits van de ploeg uit Deventer. "Als je er op het ene moment bent en dan op het andere moment weer niet, dan doet dat wat met mensen. Dit is echt klote."