Advocaat: Een mooie club, maar dat is iets te laag. Ik mik iets hoger

Advocaat: "Een mooie club, maar dat is iets te laag. Ik mik iets hoger"

Gepubliceerd: woensdag 29 mei 2019 om 09:42wo 29-05-2019 om 09:42

Dick Advocaat heeft nog geen aanbiedingen op zak. De scheidend trainer van FC Utrecht zei dat dinsdagavond, voor de camera van FOX Sports. Wél is hij via zijn broer gepolst door amateurclub HBS. 

"Er zijn nog geen opties. Sommige trainers worden iedere dag gebeld. Nou, ik niet", zei Advocaat in gesprek met reporter Vincent Schildkamp. Laatstgenoemde 'weet nog wel een clubje in Den Haag'. "Nee hoor, ADO heeft een goede trainer."

Schildkamp doelde echter op een amateurclub. "HBS? Haha, weet je dat ik een paar maanden geleden... De voorzitter had het aan mijn broer gevraagd. Of ik eventueel wilde helpen. HBS is een mooie club, moet ik eerlijk zeggen, maar dat is iets te laag. Ik mik iets hoger." 

Advocaat stond dinsdagavond voor de allerlaatste keer aan het roer bij FC Utrecht. Dankzij een 2-0 zege op Vitesse nam De Kleine Generaal afscheid met een ticket voor de voorrondes van de Europa League. Advocaat (71) liet al meermaals blijken dat hij sowieso niet meer van plan is om bij een Nederlandse club te werken. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Denk jij dat Advocaat deze zomer definitief stopt?

(2988 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws