Memphis droomt van optreden in Eindhoven: 'Stadion op z'n kop zetten'

Memphis droomt van optreden in Eindhoven: 'Stadion op z'n kop zetten'

29-05-2019 14:20
97

Memphis Depay heeft grote ambities als rapper. Zijn droom: ooit het Philips Stadion, thuishaven van zijn oude club PSV, 'op z'n kop zetten'. De Oranje-vedette zei dat dinsdagavond tijdens de presentatie van zijn biografie. 

"Tot nu toe blijven mijn muzikale activiteiten beperkt tot losse tracks, maar ooit wil ik een volledig album uitbrengen", aldus Memphis, opgetekend door Voetbal International. "En liveoptredens gaan doen. Waarom niet? Het lijkt me geweldig het Philips Stadion een keer helemaal op zijn kop te zetten. Daar droom ik van."

"Een show geven als zanger of rapper of hoe je dat ook wilt noemen, met bevriende artiesten en een grote begeleidingsband. Gitaren, drums, blazers, percussie, alles. Ik beschouw muziek als een kunstvorm en dus stel ik hoge eisen aan alles wat ik daarmee doe. We doen het goed of we doen het niet."

Memphis is door bondscoach Ronald Koeman geselecteerd voor het Nations League-toernooi in Portugal. Op 6 juni staat de halve finale tegen Engeland op het programma.